ІСТОРИЧНА РЕТРОСПЕКТИВА ОРГАНІЗАЦІЇ ТА ЗМІСТУ Й ЗАГАЛЬНІ ОСНОВИ НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ В СИСТЕМІ ВИЩОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Степанець, Іван Олексійович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті  здійснено короткий  ретроспективний огляд розвитку науково-дослідницької діяльності студентів у вищих навчальних закладах. Автор аналізує  стан і  проблеми організації навчально-наукової, науково-дослідної роботи студентської молоді, зокрема у педагогічних ВНЗ.