ОСНОВНІ ФОРМИ ОРГАНІЗАЦІЇ НАУКОВО-ДОСЛІДНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ У ГАЛУЗІ АНГЛІЙСЬКОЇ ОСВІТИ - Погребняк, Наталія Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У даній статті автор розглядає основні форми організації науково-дослідної роботи студентів у галузі англійської освіти, зокрема лекції,дискусії, тьюторіали і науково-дослідницькі проекти.