САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Молчанюк, Ольга Василівна; Полякова, Ірина Вікторівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто особливості самостійної роботи студентів якзасобу формування креативності майбутніх учителів.