ЛІНГВОДИДАКТИЧНІ ЗАСАДИ НАВЧАННЯ ТЕРМІНОЛОГІЧНОЇ ЛЕКСИКИ В ТЕХНІЧНОМУ ВНЗ - Кузьміна, Лідія Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  охарактеризовано  лінгводидактичні  засади  навчання термінологічної  лексики  комп’ютерної  галузі. Наведено  систему прийомів  стимулювання пізнавальних мотивів, подано методи, що відповідають комунікативно-діяльнісному підходу до вивчення фахової лексики.