ПРОБЛЕМИ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ-ВАЛЕОЛОГІВ У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Ярка, Маркіян Орестович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розглядається  питання  валеологічних  компетенцій, їхнього  формування  на  основі  інтердисциплінарного  дискурсу. Пропонується спеціалізований підхід до предметно-тематичної систематизації навчального плану для студенів профільних факультетів вищих педагогічних навчальних закладів