МОДЕЛЬ ЗАСТОСУВАННЯ ТЕХНОЛОГІЇ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ФАХОВІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ У ПЕДАГОГІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ - Топольський, Владислав Олегович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті описано модель застосування технології дистанційного навчання у фаховій підготовці майбутніх соціальних педагогів у педагогічному університеті. Розглянуто функції, засоби та методичні умови застосування технології дистанційного навчання