КОНТРОЛЬ ТА ОЦІНЮВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРАКТИКИ СТУДЕНТІВ ПЕДАГОГІЧНИХ ВНЗ В УМОВАХ КРЕДИТНО-ТРАНСФЕ РНОЇ СИСТЕМИ НАВЧАННЯ - Ткаченко, Катерина Геннадіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті окреслено зміст педагогічної практики «Пробні уроки та заняття в школі» студентів напряму підготовки «Початкова освіта», розкрито важливість контролю та оцінювання практики в рамках кредитно-трансферної системи організації навчання, запропонована власна модель оцінювання педагогічної практики за вимогами ЄКТС.