ТЕНДЕНЦІЇ РОЗВИТКУ ПЕДАГОГІЧНОЇ РЕФЛЕКСІЇ В СИСТЕМІ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ - Смірнова, Яна Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття  являє  собою  огляд напрямків підготовки  рефлексивного педагога в системі професійної освіти. У статті висвітлюються найбільш розповсюджені форми та ефективні методи розвитку професійної рефлексії.