ФОРМУВАННЯ РЕФЛЕКСИВНИХ УМІНЬ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ У СИСТЕМІ ПІДГОТОВКИ ДО НАВЧАННЯ МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ НА ЗАСАДАХ ДИФЕРЕНЦІЙОВАНОГО ПІДХОДУ - Прокоф’єва, Марина Юріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розкриваються  компоненти  системи формування педагогічної  рефлексії майбутнього  вчителя, процесуально-технологічні особливості та провідні прийоми  і методи, спрямовані на актуалізацію потенційних можливостей студентів у процесі підготовки до педагогічної діяльності.