ІНТЕГРОВАНІ УРОКИ ЯК ЗАСІБ РОЗВИТКУ КРЕАТИВНОСТІ УЧНІВ - Овчаров, Сергій Михайлович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття  присвячена  проблемі  дослідження  впливу  інтегрованих уроків на розвиток креативних здібностей учнів сучасних шкіл. Описано основні види і рівні інтеграції в навчально-виховному процесі. Наведено приклади творчих завдань для  інтегрованих уроків з різних предметів.