ІНТЕГРАЦІЯ РІЗНИХ ВИДІВ МИСТЕЦТВА ЯК ЗАСІБ КРЕАТИВНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ - Репко, Інна Петрівна; Ільченко, Оксана Валеріївна; Одарченко, Вероніка Ігорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто питання впливу комплексного сприйняття різних видів мистецтва на формування творчого, нестандартного мислення майбутніх педагогів