ЕКОЛОГІЧНЕ ВИХОВАННЯ ЯК УМОВА РОЗВИТКУ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Мінєнко, Галина Миколаївна; Буряк, Олена Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто особливості екологічного виховання студентів як одного з пріоритетних напрямів соціально-гуманітарної роботи, що має  вагоме  значення  в професійному  становленні майбутніх учителів