ВИКОРИСТАННЯ МОЖЛИВОСТЕЙ ПРОГРАМНО-ЦІЛЬОВОГО ПІДХОДУ ДЛЯ ФОРМУВАННЯ ІМІДЖУ ВЧИТЕЛЯ ЗАСОБАМИ САМОПРЕЗЕНТАЦІЇ - Мармаза, Олександра Іванівна; Горовенко, Оксана Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена актуалізації проблеми застосування програмно-цільового підходу для формування іміджу вчителя засобами самопрезентації. У статті розкрито сутність програмно-цільового підходу та проектування, обґрунтовано доцільність розробки цільових програм, що створюють сприятливі умови для самопрезентації вчителя, окреслено зміст діяльності з формування іміджу вчителя за розділами програми.