МОДЕЛЬ КОНКУРЕНТОСПРОМОЖНОГО ФАХІВЦЯ ЯК РЕЗУЛЬТАТ УРАХУВАННЯ ВИМОГ ЩОДО ЯКОСТІ Й ЕФЕКТИВНОСТІ ЙОГО ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Майковська, В. І. (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В  статті  досліджено  вимоги щодо  якості  й  ефективності  професійної  підготовки фахівця. Визначено  сутність  поняття «конкурентоспроможний фахівець». Розглянуто  структуру  і  зміст моделі конкурентоспроможного фахівця.