РЕАЛІЗАЦІЯ ПРИНЦИПІВ УПРАВЛІННЯ У КЕРІВНИЦТВІ ПРАКТИЧНОЮ ПІДГОТОВКОЮ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ - Кащук, Анна Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розглянуто підходи  до  визначення  сутності принципів управління, запропоновано добір принципів, характерних для управління практичною підготовкою майбутніх учителів початкових класів.