МОНІТОРИНГ СИСТЕМИ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ДО НАУКОВО-ДОСЛІДНИЦЬКОЇ ДІЯЛЬНОСТІ У ВНЗ - Аннєнкова, Ірина Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розглядається моніторинг  як  засіб  управління  системою  підготовки  студентів  до  науково-дослідницької  діяльності  у вищому  навчальному  закладі. Розкрито  суть моніторингу  системи підготовки студентів до науково-дослідницької діяльності. Теоретично обґрунтовано базову модель  системи моніторингу. Висвітлено мету, об’єкти,  суб’єктів моніторингу  науково-дослідницької  діяльності студентів, комплекс моніторингових показників.