ЗМІСТ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ У НІМЕЧЧИНІ - Якушко, Наталія Михайлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена проблемі  вдосконалення  змісту педагогічної освіти  у Німеччині. Висвітлено  чинники, що  впливають на формування змісту навчання, схарактеризовано основні компоненти змісту підготовки вчителів в Німеччині, розглянуто сутність педагогічної підготовки майбутніх учителів.