ОБҐРУНТУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНОЇ ПРОБЛЕМИ СТАНОВЛЕННЯ ДУХОВНОГО ДОСВІДУ ОСОБИСТОСТІ УЧНІВ - Репко, Інна Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто педагогічну проблему становлення духовного досвіду особистості учнів як однієї з першочергових завдань сучасної педагогічної науки та практики. Автором, за допомогою аналізу провідних ідей вітчизняних педагогів, розкрито механізм формування в учнів духовного досвіду в умовах сучасного навчально-виховного процесу.