САМОВИХОВАННЯ СТУДЕНТА ЯК КРИТЕРІЙ ЙОГО ПРОФЕСІЙНО-ПЕДАГОГІЧНОЇ КУЛЬТУРИ - Пилипенко, Євгенія Олегівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті досліджується самовиховання вчителя як критерій сформованості його професійно-педагогічної культури. Визначаються педагогічні умови організації самовиховання майбутнього вчителя.