СУТЬ І ЗМІСТ МЕТОДИКИ ФОРМУВАННЯ ІНТЕРЕСУ ДО МУЗИКИ У МОЛОДШИХ ШКОЛЯРІВ З ВИКОРИСТАННЯМ МУЛЬТИМЕДІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ДИСЦИПЛІНИ «МУЗИКА» - Заря, Лариса Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається суть і зміст методики формування інтересу до музики в молодших школярів з використанням мультимедії.