ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ РОЗВИТКУ МИСЛЕННЯ СТУДЕНТІВ - Гапон, Ельвіра Василівна; Гапон, Владлен Іванович; Ремзі, Ірина Владленівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обговорюються педагогічні умови розвитку універсального мислення студентів. Творче мислення розглядається як складова універсального мислення.