ТЕХНОЛОГІЧНА ПІДГОТОВКА ВЧИТЕЛЯ ДО ІННОВАЦІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Бєляев, Сергій Борисович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються питання організації професійної підготовки у ВНЗ педагогічного профілю. Провідною є думка про необхідність створення умов для набуття студентами технологічної компетентності у відповідності до сучасних тенденцій оновлення форм та методів організації навчального процесу.