ПРОФЕСІЙНЕ СТАНОВЛЕННЯ ОСОБИСТІ СТУДЕНТА ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Шведова, Ярослава Василівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються особливості професійного становлення студентів вищих навчальних закладів, подається аналіз напрямів розвитку студентів як майбутніх фахівців, наводяться аналіз таких дефініцій як «становлення», «професійне становлення», «розвиток».