РОЗВИТОК СОЦІАЛЬНОСТІ ДІТЕЙ З ОСОБЛИВИМИ ПОТРЕБАМИ ЯК РЕЗУЛЬТАТ ПРАКТИЧНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ В ІНКЛЮЗИВНІЙ ШКОЛІ - Рассказова, Ольга Ігорівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розкрито можливості  інклюзивної  освіти  у  вирішенні проблем дітей з особливими потребами щодо входження їх у соціальне  середовище; обґрунтовано провідну роль  соціального педагога  в розвитку соціальності учнів в умовах інклюзивної освіти; висвітлено можливості педагогічної практики  в підготовці майбутніх фахівців; наведено відповідний методичний інструментарій.