ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ГОТОВНОСТІ СТУДЕНТІВ ДО САМООСВІТНЬОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Пилипенко, Євгенія Олегівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті досліджується готовність студентів до самоосвітньої діяльності  як  елемент  їх професійно-педагогічної  культури. Автором визначаються педагогічні умови формування готовності студентів до самоосвітньої діяльності.