ФОРМУВАННЯ У МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ НАВИЧОК ПРАКТИЧНОЇ РОБОТИ З ОБДАРОВАНИМИ УЧНЯМИ - Петриченко, Лариса Олексіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обґрунтовано необхідність формування у майбутніх педагогів навичок практичної роботи з обдарованими учнями в умовах проходження  студентами педагогічної практики. Доведено, що  розвиток  практичних  умінь майбутніх  педагогів щодо  роботи  з  обдарованими учнями має базуватися на чіткому  засвоєнні  теоретичних положень щодо сутності та типів обдарованості, принципів психолого-педагогічної взаємодії з обдарованими дітьми.