РОЗРОБКА ОРГАНІЗАЦІЙНО-ПЕДАГОГІЧНИХ ЗАСАД ЕЛЕМЕНТАРНОЇ ОСВІТИ У ВЕЛИКІЙ БРИТАНІЇ (1808-1833 рр.) - Мокроменко, Олена Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті висвітлюється етап розробки організаційно-педагогічних засад елементарної освіти у Великій Британії у першій третині XIX століття.