ПРОБЛЕМИ ПІДВИЩЕННЯ ЯКОСТІ ВИХОВНОГО ПРОЦЕСУ ВИЩОГО ПЕДАГОГІЧНОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Донцов, Анатолій Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
В статті розглядаються педагогічні недоліки та шляхи підвищення якості навчально-виховного процесу з формування моральної культури майбутніх учителів.