ТЕОРЕТИЧНЕ ОБҐРУНТУВАННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ УМОВ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОГО ІМІДЖУ СТУДЕНТІВ МИСТЕЦЬКИХ СПЕЦІАЛЬНОСТЕЙ - Дзядевич, Юлія Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті теоретично обґрунтовуються педагогічні умови, що сприятимуть  ефективному формуванню  професійного  іміджу майбутніх фахівців мистецького профілю.