МОНІТОРИНГ ГОТОВНОСТІ ФАХІВЦІВ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ДО ОРГАНІЗАЦІЇ СЛОВНИКОВОЇ РОБОТИ В ДНЗ - Горбунова, Наталя Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті визначено напрями моніторингу щодо організації словникової роботи в дошкільному навчальному закладі: ступінь обізнаності вихователів щодо закономірностей лексичного розвитку дошкільників  і володіння методикою словникової роботи; розмаїття засобів словникової роботи; вивчення дидактико-методичного забезпечення; визначення рівня мовленнєвої  культури  вихователів;  аналіз  планів  навчально-виховної  роботи  вихователів  старших  груп  дошкільних навчальних закладів.