ОНОВЛЕНА ФОРМА САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ СТУДЕНТІВ - Гапон, Ельвіра Василівна; Гапон, Владлен Іванович; Ремзі, Ірина Владленівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обговорюються педагогічні умови запровадження у навчальний процес класичного університету оновленої форми самостійної роботи студентів за використання  індивідуальних навчально-дослідних завдань.