ЛУЦИЙ СЕНЕКА ПРО ВИХОВАННЯ ТА САМОВИХОВАННЯ - Боченко, Ольга В’ячеславівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Статтю присвячено аналізу педагогічних поглядів представнику античної філософії Луцию Сенеки, який сформулював принципи, методи виховання, та склав програму по самовдосконаленню людини.