ПЕДАГОГІЧНИЙ ВПЛИВ НА ФОРМУВАННЯ УПРАВЛІНСЬКИХ УМІНЬ СТУДЕНТІВ - Нечепоренко, Лідія Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розв’язується проблема формування управлінських умінь студентів у класичному університеті з погляду сучасних вимог , умов соціально-економічного життя та майбутньої професії. У  зв’язку  з посиленими  запитами на  спеціалістів  з  класичною університетською освітою зростають і завдання реальної підготовки управлінців.