ПРОЕКТУВАННЯ СОЦІАЛЬНО-ПЕДАГОГІЧНОГО ТРЕНІНГУ З НАРКОЗАЛЕЖНОЮ МОЛОДДЮ ЯК ЗАСОБУ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ СОЦІАЛЬНИХ ПЕДАГОГІВ - Чернецька, Юлія Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  розглянуто проектування  соціально-педагогічних  тренінгів з наркозалежною молоддю як ефективний засіб формування їх дослідницьких умінь і навичок, його основні характеристики, а також виявлено переваги відносно традиційного навчання.