ОРГАНІЗАЦІЙНІ ФОРМИ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ У ВИЩІЙ ШКОЛІ УКРАЇНИ - Чайковська, Альона Павлівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються основні організаційні форми дистанційного навчання у вищій школі України, їх зміст та специфіка.