ВИВЧЕННЯ СТУДЕНТАМИ ПРОГРАМНО-МЕТОДИЧНОГО КОМПЛЕКСУ СУЧАСНОГО ДНЗ ЯК УМОВА ЕФЕКТИВНОЇ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ - Фроленкова, Надія Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розкривається проблема вивчення програмно-методичного комплексу сучасного дошкільного навчального закладу крізь призму професійної практичної підготовки студентів.