МОРАЛЬНЕ ВИХОВАННЯ УЧНІВ ЗАГАЛЬНООСВІТНІХ ШКІЛ-ІНТЕРНАТІВ У ПЕДАГОГІЧНІЙ СПАДЩИНІ М. АНДРІЄВСЬКОГО (1922 – 1998 рр.) - Токуєва, Наталія Володимирівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Дана стаття розглядає засоби реалізації змісту, форм і методів морального виховання школярів в умовах інтернатних закладів освіти (за матеріалами науково-практичного доробку відомого педагога, директора Гадяцької загальноосвітньої школи-інтернату імені Є.П. Кочергіна Полтавської обласної ради М. Андрієвського).