ДОМАШНЄ ЧИТАННЯ У СУЧАСНІЙ СИСТЕМІ ОСВІТИ - Скрипнік, Ірина Юріївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті обґрунтовано  ведучу роль  аспекту «домашнє читання» як засобу формування навичок самостійної роботи студентів з одного боку та ефективного  інструменту оволодіння  іноземною мовою з іншого. Наведені  та проаналізовані дані  анкетування, присвяченого принципам та критеріям вибору англомовних художніх творів для домашнього читання для студентів середніх – старших курсів мовного факультету.