ОСОБЛИВОСТІ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ПРАКТИКИ З ПРИРОДОЗНАВСТВА І КРАЄЗНАВСТВА В ПЕДАГОГІЧНИХ ВИЩИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ - Прокопенко, Людмила Іванівна; Тетьоркіна, Валентина Анатоліївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті представлені особливості організації навчальної практики та досвід створення навчально-методичного комплексу «Навчальна практика з природознавства і краєзнавства» на кафедрі природничих дисциплін в Харківській гуманітарно-педагогічній академії.