ТЕХНІЧНА КОМПЕТЕНТНІСТЬ ЯК СКЛАДОВА ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ТЕХНОЛОГІЙ - Осипов, Ігор Володимирович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається проблема формування професійної компетентності майбутнього педагога.