ФОРМУВАННЯ ЗАСОБАМИ МУЛЬТИМЕДІА КРЕАТИВНОГО СТАВЛЕННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ДО ПРАКТИЧНО-ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Овчаров, Сергій Михайлович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена  обґрунтуванню  доцільності формування  засобами мультимедіа  креативного  ставлення майбутніх  учителів  до практично-професійної діяльності.