ЗНАЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНОГО ВИХОВАННЯ СТУДЕНТІВ ДЛЯ ІХ УСПІШНОЇ ПІДГОТОВКИ ДО ПРОФЕСІЙНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ - Нечепоренко, Максим Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються питання загальної педагогічної освіти, надаються докази необхідності одержання педагогічних знань майбутніми фахівцями  будь-якого профілю,  констатується необхідність  їх впровадження в навчально-виховний процес по кожній спеціальності, у кожному ВНЗі країни.