ОСОБЛИВОСТІ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ САМОСВІДОМОСТІ МАЙБУТНЬОГО ПЕДАГОГА ПІД ЧАС НАВЧАННЯ - Мотозюк, Людмила Миколаївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглянуто професійну самосвідомість як фактор, який характеризує ступінь розвиненості потреб у творчій праці майбутніх педагогів. Визначено основні принципи продуктивного професійного зростання та розвитку творчого потенціалу студентів-педагогів вищих навчальних закладів.