МЕТОДИКА ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЇ ДО ВИВЧЕННЯ ОСНОВ ТЕХНІКИ В ШКОЛІ - Мінько, Наталія Петрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті проведено дослідження змісту та структури методичної підготовки майбутніх  вчителів  технологій. Визначені проблеми  організації навчання у вищих педагогічних  закладах та  запропоновані шляхи їх вирішення.