ОСОБЛИВОСТІ ЗАСТОСУВАННЯ ІНТЕРАКТИВНИХ МЕТОДІВ У ПРОЦЕСІ НАВЧАННЯ УКРАЇНСЬКОГО ПРОФЕСІЙНОГО МОВЛЕННЯ В ТЕХНІЧНИХ ВНЗ - Кузьміна, Лідія Володимирівна; Явтушенко, Василь Миколайович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У  статті  описані  психолого-педагогічні  основи  інтерактивних методів  навчання. Розкриті  особливості  використання  цих методів у навчанні  українського професійного мовлення  в  технічному ВНЗ. Охарактеризовано такі інтерактивні методи, як дискусія, ділова гра та метод проектів.