ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ ГОТОВНОСТІ МАЙБУТНІХ ПЕДАГОГІВ ДО РОБОТИ З ДІТЬМИ В ЛІТНІХ ДИТЯЧИХ ОЗДОРОВЧИХ ЗАКЛАДАХ - Кечик, Ольга Олександрівна; Харченко, Олена Олександрівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті обґрунтовується проблема підготовки майбутніх учителів до роботи в дитячих оздоровчих закладах; узагальнено та проаналізовано  досвід  роботи Лисичанського  студентського педагогічного загону «Дивосвіт».