РОЛЬ КУРСОВОЇ РОБОТИ У НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ ВИЩОЇ ШКОЛИ - Єфремов, Сергій Володимирович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Стаття присвячена ролі курсової роботи у навчальному процесі вищої школи. Встановлено, що курсова робота є практичним методом навчання та самостійною формою науково – дослідної роботи студентів,  які допомагають  студентові  оволодівати навичками  розв’язання наукових проблем на основі експериментальних фактів упродовж навчального семестру.