КОМПЕТЕНТНІСНИЙ ПІДХІД ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ФІЛОЛОГІЧНОГО ФАКУЛЬТЕТУ ДО НАВЧАЛЬНО-ЗАЛІКОВОЇ ПРАКТИКИ В ОСНОВНІЙ ШКОЛІ - Дятленко, Тетяна Іванівна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядається компетентнісний підхід підготовки студентів філологічного факультету до виконання завдань навчально-залікової педагогічної практики в основній школі, визначаються види діяльності викладача-методиста і студентів на практичних, лабораторних заняттях та під час самостійної й індивідуальної підготовки.