СОЦІАЛЬНА ЗУМОВЛЕНІСТЬ ФОРМУВАННЯ МОРАЛЬНОЇ МОТИВАЦІЇ ПОВЕДІНКИ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ - Донцов, Анатолій Васильович (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
У статті розглядаються соціальні фактори формування моральної мотивації поведінки майбутніх учителів у виховному процесі.