ІНТЕРНЕТ У ВИВЧЕННІ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ - Вагіна, Елеонора Сергіївна (Scientific notes of the pedagogical department, 2015)
Дана  стаття  присвячена  питанню  застосування  інформаційних технологій в методиці викладання іноземної мови. У статті розглядаються можливості, які надає інтернет викладачу, а також необмежені ресурси всесвітньої мережі, використовуючи які можна зробити урок більш цікавим та продуктивним. Стаття зацікавить викладачів іноземних мов, які бажають зробити свої методи роботи з учнями різноманітнішими, а також студентам-випускникам педагогічних спеціальностей.